Tin tức DTU

An MoU with the Busan University of Foreign Studies in South Korea

10/03/2022 07:51 AM

On January 4th, DTU signed a memorandum of understanding with the Busan University of Foreign Studies (BUFS) in South Korea, to enhance educational development. The MoU is the first step towards broader official collaborative activities in the near future.

The 2022 Virtual Technology & Engineering Job Fair

10/03/2022 07:50 AM

The DTU School of Technology and the Center for Business Cooperation held a virtual Job Fair for Technology & Engineering students. This was the first time that the Job Fair had been held online, because of the pandemic and the objective was to explore new and sustainable relationships with local businesses, to improve education quality to meet current...

Tuyển sinh Ngành Công nghệ Thực phẩm

02/12/2021 01:58 PM

Ngành Công nghệ Thực phẩm đóng vai trò quan trọng trong việc đảm bảo an toàn thực phẩm cho người dân trong tình trạng môi trường đang ngày một ô nhiễm như hiện nay.

Thông báo Tuyển sinh Ngành Quản lý Tài nguyên và Môi trường

02/12/2021 01:57 PM

Mang đến cho sinh viên khả năng phân tích, đánh giá, đề xuất giải pháp nhằm phòng ngừa, giảm thiểu ô nhiễm, quản lý tài nguyên và môi trường, xây dựng các chính sách tài nguyên và môi trường nhằm đảm bảo sự phát triển bền vững.

Đào tạo chuyên ngành Công nghệ kỹ thuật môi trường

02/12/2021 01:53 PM

Ngành học giúp sinh viên nắm bắt các kỹ thuật và công nghệ nhằm thu hồi, tái chế, tái sử dụng và xử lý chất thải, đưa ra các các giải pháp quản lý, góp phần bảo vệ môi trường sống và phát triển bền vững.